top of page
Met de bijdrage van het LIFE-programma van de Europese Unie - LIFE14 ENV/GR/000611

PROJECT

LINKS

UITP

De International Association of Public Transport werkt aan de bevordering en ondersteuning van duurzaam openbaar vervoer en mobiliteit in stedelijke gebieden wereldwijd. UITP met zijn lange geschiedenis van meer dan 125 jaar, is het enige wereldwijde netwerk voor alle belanghebbenden openbaar vervoer en om alle duurzame vervoerswijzen bijelkaar te brengen.

Transport & Environment (T&E)

De Europese Federatie voor Transport en Milieu, meestal aangeduid als Transport & Environment ( T & E ) is een Europese koepelorganisatie voor de niet - gemeentelijke organisaties die actief zijn op het gebied van vervoer en milieu, bevordering van duurzaam vervoer in Europa; wat staat voor een aanpak van het vervoer, dat is milieuvriendelijk, economisch verantwoord en sociaal rechtvaardig.

 

Europees platform over mobiliteitsmanagement

EPOMM is het Europees Platform voor Mobiliteitsmanagement, een netwerk van overheden in de Europese landen die betrokken zijn bij mobiliteitsmanagement ( MM). Dan niet in de ministeries die verantwoordelijk zijn voor MM in hun landen. EPOMM is georganiseerd als een internationale non-profit organisatie met zetel in Brussel.

World Road Association | PIARC

De World Road Association - PIARC werd opgericht in 1909. Het bij elkaar brengen van de wegenadministraties van 122 overheden en heeft leden - particulieren, bedrijven, overheden en organisaties - in meer dan 140 landen.

Please reload

bottom of page