top of page
Met de bijdrage van het LIFE-programma van de Europese Unie - LIFE14 ENV/GR/000611

Inschrijving geopend voor Europese mobiliteitsweek 2016

Dit jaar zal de EUROPEANMOBILITYWEEK worden gehouden van 16 tot en met 22 september 2016 onder de vlag van 'Smart en duurzame mobiliteit - een investering voor Europa ", verwijzend naar de nauwe banden tussen het vervoer en de economie en het stimuleren van lokale politici en het publiek om te kijken naar een slimme en duurzame mobiliteit als een investering voor Europa.

Lokale overheden in heel Europa kunnen beginnen met registreren van hun deelname aan de Europese mobiliteitsweek van dit jaar invullen van de beschikbare inschrijfformulier hier. Door zich te registreren, zal elke stad worden weergegeven op de geactualiseerde EUROPEANMOBILITYWEEK website en meetellen voor de totale participatie figuur van hun land. Registratie-informatie kan worden bijgewerkt op elk gewenst moment, dus je stad kan zich aanmelden en meer informatie geven over haar activiteiten op een later tijdstip.

 In de komende dagen zullen de nationale coördinatoren van de campagne ontmoeten op de EUROPEANMOBILITYWEEK workshops in Brussel (België) om ideeën en informatie uit te wisselen over steden te stimuleren om deel te nemen aan de campagne, en op duurzame mobiliteit in het algemeen. Een aantal verschillende EU gefinancierde mobiliteitsprojecten zullen bovendien worden tentoongesteld, evenals succesvolle lokale mobiliteit campagnes uit landen als Portugal en Slovenië.

Voor meer informatie bezoek de officiële website van EUROPEANMOBILITYWEEK 2016 of volgen op Facebook, Twitter, Flickr en YouTube.

Bron: Railwaygazette

Het LIFE GYM [ LIFE14 ENV/GR/000611 ] project is mede gefinancierd door het LIFE-programma, het financiële instrument van de EU voor het milieu.

De verantwoordelijkheid voor de inhoud van dit rapport ligt bij de auteurs. Dit reflecteert niet noodzakelijkerwijs de mening van de Europese Unie. Noch de EASME , noch de Europese Commissie zijn verantwoordelijk voor het gebruik dat eventueel wordt gemaakt van de daarin opgenomen informatie.

Start Datum: 15 september 2015 - Duur: 35 maanden

bottom of page