top of page
Met de bijdrage van het LIFE-programma van de Europese Unie - LIFE14 ENV/GR/000611

Tsjechische minister van Verkeer en Waterstaat ondersteund "Bike to Work" campagne

Tsjechische minister van Verkeer en Waterstaat de heer Dan Tok doet mee met de 'Bike to Work "-campagne op 3 mei, fietst ongeveer 30 minuten langs de rivier de Vltalva naar het ministerie van Verkeer en kantoren. "Ik beschouw Bike to Work als een zeer nuttig project. Ik heb de fiets genoten maar beter stedelijke infrastructuur zou een hoop fietsers helpen."Zei Minister tok.

Bike to Work is een staat competitie. In haar 6de jaar dit jaar, het vindt plaats in mei in meer dan 25 steden en dorpen in heel Tsjechië. Het doel van het project is om zo veel mogelijk mensen te leren om een ​​fiets te gebruiken als een gewone stedelijke middel van vervoer (alternatief om te wandelen of rennen) te motiveren. Als er meer mensen overschakelen van auto's tot fietsen en andere niet-gemotoriseerde voertuigen, zullen ze niet alleen het verbeteren van hun fysieke conditie, de stemming en werkrelaties, maar zij zullen ook gezamenlijk een bijdrage leveren aan een schonere lucht en aangenamer, veiliger en gezonder steden waar ze wonen en werken.

Bron: Press release of Ministry of Transport of the Czech Republic

Het LIFE GYM [ LIFE14 ENV/GR/000611 ] project is mede gefinancierd door het LIFE-programma, het financiële instrument van de EU voor het milieu.

De verantwoordelijkheid voor de inhoud van dit rapport ligt bij de auteurs. Dit reflecteert niet noodzakelijkerwijs de mening van de Europese Unie. Noch de EASME , noch de Europese Commissie zijn verantwoordelijk voor het gebruik dat eventueel wordt gemaakt van de daarin opgenomen informatie.

Start Datum: 15 september 2015 - Duur: 35 maanden

bottom of page