top of page
Met de bijdrage van het LIFE-programma van de Europese Unie - LIFE14 ENV/GR/000611

London Transportation gaat akkoord met het gebruik van Android Pay

London Transporation investereert in co-modaliteit. London Transportation zal de eerste transport organisatie worden waar het is toegestaan om kaartjes te betalen met Andriod Pay. Vanaf nu kunnen passagiers hun mobiele telefoon gebruiken om kaartjes te gebruiken en rond te reizen in en rondom Londen. Vanaf juli 2015 zal London Transportation ook het gebruik van Apple Pay accepteren. Dit zal mogelijk zijn met behulp van gele kaartlezers rondom de stations.

Shashi Verma, CTO & Directeur Customer Experience is erg blij met dit goede nieuws en zegt dat ze nauw samenwerken met Google om dit systeem te implementeren in de praktijk. Sinds contactloos betalen was gelanceerd in Londen hebben ruim 400 miljoen reizen plaatsgevonden. Pay-as-you-go werkt op de vliegvelden van Londen en op andere locaties in en rondom Londen.
 

Bron: Railwaygazette

Het LIFE GYM [ LIFE14 ENV/GR/000611 ] project is mede gefinancierd door het LIFE-programma, het financiële instrument van de EU voor het milieu.

De verantwoordelijkheid voor de inhoud van dit rapport ligt bij de auteurs. Dit reflecteert niet noodzakelijkerwijs de mening van de Europese Unie. Noch de EASME , noch de Europese Commissie zijn verantwoordelijk voor het gebruik dat eventueel wordt gemaakt van de daarin opgenomen informatie.

Start Datum: 15 september 2015 - Duur: 35 maanden

bottom of page