top of page
S přispěním programu Evropské unie LIFE - LIFE14 ENV/GR/000611

Modernisatie van de Bulgaarse stad Plovdiv naar de Griekse en Turkse grens is afgerond

Modernisatie van de Bulgaarse stad Plovdiv naar de Griekse en Turkse grens is afgerond
Dit werk is onderdeel van de modernisatie van Corridor IV en IX. Europese Corridors IV en IX zijn erg belangrijke voor de Hellenistische regio omdat ze onderdeel zijn van de spoorlijn van Griekenland naar centraal Europa.

 

Op het gemoderniseerde deel van de spoorlijn kunnen passagierstreinen snelheden halen van 160km/u en goederentreinen tot wel 120km/u.

Moskovski gaf aan dat de modernisatie in het noorden van Bulgarije zal continueren op de spoorwegen tussen Mezdra – Gorna Oryahovitsa, Ruse – Varna en Vidin – Sofia. Varna is een van de bekendste havens van de Zwarte zee en is een doorgang van de Balkan naar Rusland.

 

Bron: Think Railways

Het LIFE GYM [ LIFE14 ENV/GR/000611 ] project is mede gefinancierd door het LIFE-programma, het financiële instrument van de EU voor het milieu.

De verantwoordelijkheid voor de inhoud van dit rapport ligt bij de auteurs. Dit reflecteert niet noodzakelijkerwijs de mening van de Europese Unie. Noch de EASME , noch de Europese Commissie zijn verantwoordelijk voor het gebruik dat eventueel wordt gemaakt van de daarin opgenomen informatie.

Start Datum: 15 september 2015 - Duur: 35 maanden

bottom of page